ukenru
budu-virishuvati-na-inshomu-rivni-sin-pyeskova-pid-chas-pranku-vidmovivsya-yti-u-viyskkomat

Буду вирішувати на іншому рівні: син пєскова під час пранку відмовився йти у військкомат

 • 667226 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Син прессекретаря президента рф Дмитра Пєскова заявив російському журналісту Дмитру Нізевцеву, який представився співробітником військкомату, що не прийде на медогляд після оголошення у росії часткової мобілізації, натомість "вирішуватиме це на іншому рівні", інформує УНН.

Деталі

Нізенцев в ефірі Youtube-каналу "Популярная политика" зателефонував сину пєскова Миколі, і під виглядом співробітника військкомату запропонував йому пройти медогляд наступного дня о 10-ій ранку.

"Ви маєте розуміти, якщо знаєте, що я пан пєсков, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там перебував. Я буду вирішувати це на іншому рівні. Мені треба зрозуміти взагалі, що відбувається і які я маю права... Завтра, щоб мене забрали, повірте, це ні вам, ні мені не потрібно", - відповів микола пєсков.

Пізніше дмитро пєсков відреагував на відео зі своїм сином.

"Спочатку попросіть їх викласти всю розмову. Я не маю сумнівів у його єдино правильному виборі. І в ньому теж", - зазначив він.

Журналісти нагадали прессекретарю путіна, що розмова відбулася у прямому ефірі, відповідно, викласти лише частину розмови вони не могли.

Нагадаємо

російський президент володимир путін заявив про часткову мобілізацію в рф.

Українські Національні Новини

Новини Світу