ukenru
budivnitstvo-olimpiyskogo-domu-v-dnipri-planuyut-zavershiti-v-2019-rotsi

Будівництво "Олімпійського дому" в Дніпрі планують завершити в 2019 році

 • 7570 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Вчора, 25 вересня, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка та голова відділення НОК України в Дніпропетровській області Андрій Павелко в Дніпрі перевірили хід будівництва "Олімпійського дому" і багатофункціонального критого спортивного комплексу, передає УНН.

Будівництво спортивних об'єктів розпочалося в 2017 році.

"Сьогодні перевірили хід робіт на двох об'єктах, які в майбутньому посилять спортивну інфраструктуру Дніпра. Це буде критий зал для ігрових видів спорту та Олімпійського дому. Будівництво двох об'єктів йде за планом і не відстає від запланованого графіка. Будівництво "Олімпійського дому" планується завершити в березні 2019 року, а будівництво критого спортивного комплексу трохи пізніше", - розповів Павелко.

Він додав, що в "Олімпійському домі" зможуть проводити заходи усі обласні федерації олімпійських видів спорту.

"У свою чергу, в багатофункціональному критому спортивному комплексі буде розміщено: великий ігровий зал, де зможуть одночасно розміститися 8 бадмінтонних майданчиків, зал єдиноборств, тренажерний зал і відновлювальний центр, а також лікарські кабінети. Крім цього, буде буфет і готель. Спортивний комплекс на території стадіону "Олімпійські резерви" буде включати в себе всю необхідну спортивну інфраструктуру", - уточнив Павелко.

Як повідомляв УНН, в Україні планують провести повний аудит спортивних стадіонів.

Українські Національні Новини

Спорт