ukenru
budivelnik-pidpisav-amerikanskogo-basketbolista-b-fildsa

"Будівельник" підписав американського баскетболіста Б.Філдса

 • 9631 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У складі "Будівельника" з'явиться ще один американський новачок. Клуб підписав контракт до кінця сезону із захисником Брендоном Філдсом, який здатний зіграти як на позиції розігруючого захисника, так і атакуючого захисника, передає УНН з посиланням на прес-службу дев'ятикратного чемпіона України.

У попередньому сезоні 28-річний гравець встиг побувати в чемпіонаті Кореї. У міжсезонні він спробував проявити себе в складах "Орландо" і "Далласа" в Літній лізі НБА, але запрошення до тренувального табору так і не отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будівельник" на виїзді вирвав перемогу у БК "Запоріжжя"

Згодом захисник підписав угоду з італійським клубом Серії А "Пезаро", в якому і виступав до переходу в "Будівельник". У 19 матчах Серії А (всі - в старті) Б.Філдс набирав 10,2 очка, 2,4 підбирання і 2,5 передачі в середньому за 28,2 хвилини на паркеті.
Примітно, що 29-річний гравець має досвід виступів у чемпіонатах Домініканської Республіки, Японії, Румунії, Чехії та ряді команд Д-Ліги НБА.

Зазначається, що вже сьогодні захисник прибуває до Києва, а завтра його чекає медичне обстеження.

Нагадаємо, що 16-го лютого "Будівельник" в київському "Палаці Спорту" прийматиме головного конкурента за чемпіонство южненський "Хімік". Початок гри о 19:00.

Українські Національні Новини

Спорт