ukenru
bude-veto-prezident-gruziyi-pidtrimala-protesti-proti-zakonu-pro-inoagentiv

Буде вето: президент Грузії підтримала протести проти закону про "іноагентів"

 • 849259 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що ті, хто сьогодні стоїть на проспекті Руставелі проти закону про "іноагентів", представляють вільну Грузію і пообіцяла ветувати документ, передає УНН із посиланням на "Новини Грузія".

Цитата

«Я звертаюся до тих, хто сьогодні ввечері стоїть на Руставелі... Я стою тут, у Нью-Йорку, а за мною Статуя Свободи. Свобода – це символ, за який завжди боролася Грузія… Я поряд із вами. Сьогодні ви презентуєте вільну Грузію.

Грузія, яка бачить своє майбутнє в Європі, нікому не дозволить це майбутнє відібрати. Це майбутнє належить нашому наступному поколінню. Це майбутнє, яке готували попередні покоління, готували ми. Ніхто не має права забирати у вас ваше майбутнє. Ніхто немає права ставити пастки.

Цей закон нікому не був потрібен, його взято ні звідки, крім диктату москви. Це треба скасувати. У жодній формі його не потрібно відправляти до Венеціанської комісії. Там чудово знають, що це за закон. Я з першого дня сказала, що буде вето. І вето буде», - звернулась до грузинів Зурабішвілі, яка наразі перебуває із візитом у США.

Раніше

У столиці Грузії під будівлею парламенту розпочалися сутички - поліція застосувала проти активістів, які протестують проти закону про "іноагентів", сльозогінний газ та водомети.

Згодом президентка Грузії Саломе Зурабішвілі, яка перебуває з візитом у США, скасувала всі зустрічі, бо вирішила зробити термінове звернення до народу.

Українські Національні Новини

Новини Світу