budanov-rozpoviv-skilky-zhyteliv-na-tot-hotovi-holosuvaty-na-tak-zvanykh-vyborakh-rf

Буданов розповів, скільки жителів на ТОТ готові голосувати на так званих виборах рф

 • 97750 переглядiв

Менше 30% населення на тимчасово окупованих територіях готові проголосувати на так званих виборах президента Росії, причому найнижчий показник у Херсонській області, а найвищий - у Донецькій, згідно зі статистикою Національної гвардії Росії.

На тимчасово окупованих територіях готові голосувати на так званих виборах президента рф не більш як 30% населення. Про це заявив очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов в ефірі "Ми-Україна", передає УНН.

Деталі

За його словами, найменше готові голосувати на "виборах" на Херсонщині, а от найбільше - у Донецькій області.

Дуже цікавий фактор. За даними федеральної служби військ національної гвардії російської федерації, те, що у нас прийнято називати росгвардія. Вони зробили статистику, згідно з якою в принципі на вибори не те, що прийшли, а згодні йти трошки менше ніж 30%. Ось реальна картина з окупованих територій. Там є повний розбір - Донецька, Луганська, Автономна республіка Крим, окупована частина Запорізької, Херсонської областей. Найнижчий показник в окупованій частині Херсонської області. Найбільший, до речі, в Донецькій області. Але вище 30% - немає

заявив Кирило Буданов.

Доповнення 

Раніше Буданов заявив, що всі ресурси, які має росія, вже знаходяться на фронті. За словами голови ГУР МО, росіяни мають певний запас ресурсів, однак він досить обмежений.

Бо люди в рф – раби: Буданов пояснив, чому в росії не протестують проти мобілізації16.03.24, 20:19

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Макрон заявив, що відповість на дзвінок путіна

     • 87956 переглядiв