brytanska-rozvidka-viiska-rf-u-berezni-naibilshe-atakuvaly-pivdennyi-zakhid-vid-donetska-ale-ne-dosiahly-pomitnykh-uspikhiv

Британська розвідка: війська рф у березні найбільше атакували південний захід від Донецька, але не досягли помітних успіхів

 • 20092 переглядiв

У березні 2024 року 38% усіх російських обстрілів на лінії фронту відбулися на південний захід від Донецька, але росія не досягла помітних успіхів на цій ділянці.

У березні 2024 року 38% усіх атак російської армії на лінії фронту припало на південний захід від Донецька. Але росія не досягла якихось помітних успіхів у цьому районі. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Як наголошується у зведенні, кількість зареєстрованих російських атак по всій лінії фронту в березні 2024 року була на 9% нижчою порівняно з лютим 2024 року, знизившись приблизно з 2340 до 2120.

За даними британської розвідки, кількість зареєстрованих атак на Авдіївському напрямку склала третину всіх атак у лютому, коли місто було захоплене російськими військами, але в березні скоротилося до чверті.

При цьому кількість зареєстрованих російських атак на південний захід Донецька зросла з 721 у лютому до 806 у березні, що складає 38% усіх атак на лінії фронту.

Попри ці зусилля, росія не досягла будь-яких помітних успіхів у цьому районі і продовжує битися за невеликі поселення, включаючи Новомихайлівку, Георгіївку та Урожайне,

- зазначають у Міноборони Британії.

Нагадаємо

За повідомленням Мністерства оборони Великої Британії росії не вистачає солдатів для формування нових військових округів через те, що її війська беруть участь у війні в Україні.

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові вибухи, окупанти завдають ударів по регіону

     • 22295 переглядiв