brytanska-rozvidka-rf-ymovirno-kontroliuie-bilshu-chastynu-zabudovanoi-terytorii-marinky

Британська розвідка: рф, ймовірно, контролює більшу частину забудованої території Мар'їнки

 • 28309 переглядiв

Британська розвідка повідомляє, що росія, ймовірно, контролює більшу частину Мар'їнки (Донецька область), хоча українські сили все ще утримують райони на західних околицях міста. Мар'їнка зазнала значних руйнувань.

 Армія рф протягом останніх тижнів повільно просунулась крізь руїни Мар'їнки Донецької області. Однак, Сили оборони продовжують контролювати окремі ділянки території на західній околиці міста. Про це йдеться у новому звіті міністерства оборони Великої Британії, основаному на розвідданих, пише УНН.

Деталі

В британській розвідці зазначають, що протягом останніх тижнів російські війська поступово просувалися через руїни Мар'їнки, в Донецькій області.

Наразі росія, ймовірно, контролює більшу частину забудованої території. Однак українські війська, як і раніше, контролюють окремі ділянки території на західній околиці міста

- йдеться у звіті Міноборони Британії.

У британському відомстві пишуть, що через війну місто з довоєнним населенням у 9000 осіб повністю зруйноване - більшість будівель перетворилася на руїни.

Відновлення російських дій проти Маринки є частиною осіннього наступу рф, пріоритетом якого є розширення російського контролю над рештою Донецької області, що, найімовірніше, як і раніше, є однією з основних військових цілей кремля

- вказали у британській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ опублікували кадри зруйнованої Мар'їнки з повітря

Нагадаємо

Упродовж минулої доби відбулося 73 бойових зіткнення на фронті. Українські військові відбили атаки ворога на 6 напрямках: Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямку.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рейсовий автобус на Полтавщині на смерть збив пішохода

     • 23969 переглядiв

    Вірменія не візьме участі у засіданні ОДКБ у москві

     • 23128 переглядiв