brovarski-khirurgi-ryatuyut-patsiyentiv-z-novim-angiografom-vid-artek-medikal-grup

Броварські хірурги рятують пацієнтів з новим ангіографом від "Артек Медікал Груп"

 • 999118 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Від початку 2023 року фахівці відділення нейросудинної ендоваскулярної хірургії Броварської багатопрофільної клінічної лікарні провели вже понад 400 успішних операцій з використанням малоінвазивного внутрішньосудинного методу. Це стало можливим в тому числі завдяки сучасному ангіографу, яким лікарня була забезпечена за допомогою «Артек Медікал Груп».

Апарат для КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня» є однією з кращих систем у своєму класі. Він дозволяє отримувати максимально деталізовані зображення за мінімальної дози випромінювання і відтак підходить для проведення ендосудинних операцій з візуалізацією у реальному часі. Висока швидкість обертання С-дуги, охоплення всього тіла пацієнта під час сканування, а також зручний інтуїтивний інтерфейс та зручна робоча станція забезпечують високу ефективність і комфорт під час роботи лікарів.

Як відзначають хірурги, порівняно з інвазивними операційними методами швидкість проведення процедур з використанням сучасних ангіографічних систем вдвічі вища, а кількість ускладнень та період післяопераційного відновлення значно нижча.

«Постачання сучасного, високоякісного обладнання до таких центрів, як КНП «Броварська багатопрофільна клінічна лікарня», є запорукою підтримки високого рівня медицини як в Броварах, так і по всій Україні», – вважає Наталя Курашко, керівниця ТОВ «Артек Медікал Груп».

Закупівлю, доставку та встановлення ангіографа, а також підготовчі роботи було здійснено вчасно й у повній відповідності до технічних вимог і українського законодавства. Це замовлення стало черговим успішним етапом роботи «Артек Медікал Груп» у межах великого державного контракту на постачання важкого медичного обладнання.

Довідково

ТОВ «Артек Медікал Груп» – один з лідерів у сфері постачання важкого діагностичного обладнання та єдина компанія, яка працює за прямим контрактом з виробником. До переліку медичного обладнання, на якому спеціалізується компанія, належать комп’ютерні томографи, магнітно-резонансні томографи, ангіографи, рентген-апарати, системи УЗД тощо. Кінцевими бенефіціарами ТОВ «Артек Медікал Груп» є Наталя Курашко і Руслан Стретович.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Морпіхи знищили російський ударний гелікоптер Ка-52

     • 171833 переглядiв

    Штати уважно стежать за справою Саакашвілі – Держдеп

     • 181856 переглядiв