ukenru
brovari-u-triytsi-lideriv-za-obsyagami-vvedenogo-v-ekspluatatsiyu-zhitla-na-kiyivschini

Бровари у трійці лідерів за обсягами введеного в експлуатацію житла на Київщині

 • 6433 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. За підсумками 9 місяців 2016 року Ірпінь, Бровари та Бориспіль є лідерами за обсягами прийнятого в експлуатацію житла серед міст Київської області, повідомляє УНН з посиланням на дані Головного управління статистики Київської області.

Так, за січень-вересень 2016 року у місті Ірпінь було введено в експлуатацію 127 тис. 342 метрів квадратних загальної площі житла.

Друге місце посідає місто Бровари, в якому за підсумками 9 місяців 2016 року було введено в експлуатацію 50 тис. 892 метрів квадратних загальної площі житла.

Третє місце належить Борисполю. Протягом січня-вересня 2016 року у місті Борисполь було введено в експлуатацію 23 тис. 130 метрів квадратних загальної площі житла.

Загалом, у Київській області у січні-вересні 2016 року було введено в експлуатацію 1 млн 176 тис. 852 метрів квадратних загальної площі житла.

Нагадаємо, нині у Броварах європейська компанія зводить один з найбільших житлових комплексів України – ЖК Scandia.

Загальна площа забудови сягатиме 80 га та передбачатиме 100 житлових будинків ( 10 тисяч квартир). Згідно з проектом ЖК, на території комплексу, окрім житлових будинків, також заплановано власну масштабну інфраструктуру: парк з озером, амфітеатр для концертів, дитячі школи і садочки, дитячі та спортивні майданчики, магазини, офіси, спортклуби.

Українські Національні Новини

Економіка