ukenru
bronzoviy-prizer-upl-zavdav-porazki-chempionu-pershoyi-ligi-makedoniyi

Бронзовий призер УПЛ завдав поразки чемпіону Першої ліги Македонії

 • 8387 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Контрольний поєдинок в рамках навчально-тренувального збору в Болгарії ФК "Олександрія" – ФК "Борец" (Македонія) завершився на користь українського колективу, повідомляє УНН з посиланням на сайт "олександрійців".

Матч розпочався з обопільного знайомства суперників. Перший момент у грі створили македонські футболісти, але не змогли сповна скористатися помилкою в захисті "Олександрії". За кілька хвилин вже біля воріт македонців виник небезпечний момент. Максим Задерака вийшов сам на сам з воротарем суперника, обіграв голкіпера й пробив у майже порожні ворота, але в останню мить захисник ціною травми і заміни вибив м’яч з воріт.

Після цього непогану нагоду мав Богдан Литвяк, який пробивав штрафний метрів з двадцяти, але повз ворота.

Єдиний гол був забитий з пенальті у першому таймі. Захисник суперника збив Євгена Протасова майже у воротарському майданчику, по воротах пробив Андрій Запорожан, який чітко реалізував вирок рефері – 1:0.

У другому таймі ініціативою більше володіли олександрійці, які створили чимало гарних нагод покращити свою перевагу в рахунку. Відзначитися могли Валерій Лучкевич, Євген Банада й Артем Сітало, проте рахунок залишився незмінним – 1:0.

Зауважимо, що наступну гру українська команда проведе у 16 липня в Софії проти кіпріотського "АЕЛа" з Лімасола.

Нагадаємо, ФК "Олександрія" втратила перемогу у спарингу з призером чемпіонату Бельгії.

Українські Національні Новини

Спорт