bronzoviy-prizer-superligi-vistupit-u-kubku-yevropi-fiba

Бронзовий призер Суперліги виступить у Кубку Європи ФІБА

 • 11388 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Баскетбольний клуб "Прометей" зіграє в кваліфікації Кубку Європи ФІБА. Про це в Facebook заявив президент клубу Володимир Дубинський, передає УНН.

Дубинський назвав дати проведення кваліфікаційного етапу, а також розповів, що жіноча команда також візьме участь у єврокубкових баталіях.

"Згідно з листом отриманого від FIBA Europe перша гра нашої чоловічої команди БК "Прометей" запланована на 23 вересня і гра у відповідь, рівно через тиждень 30 вересня 2020 року. Наша жіноча команда БК "Прометей" проведе свій перший раунд EuroCup Women на 1 день пізніше, відповідно 24 вересня і гра у відповідь 1 жовтня 2020 року. Надалі, в разі перемоги за підсумками двох зустрічей, ігри проходитимуть щотижня до листопада - одна гра вдома, одна на виїзді. У разі, якщо ситуація з COVID 19, буде залишатися складною, то можливо буде прийнято рішення про проведення ігор у вигляді групових турнірів", - розповів президент клубу.

Нагадаємо, що від України в кваліфікації Ліги чемпіонів ФІБА візьмуть участь "Київ-Баскет" та "Дніпро", який вперше виступить у змаганнях такого рівня.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Бронзовий призер Суперліги виступить у Кубку Європи ФІБА

     • 11388 переглядiв

    Біля Дніпра згоріла покинута будівля площею 300 кв. м

     • 13960 переглядiв