ukenru
britni-spirs-zayavila-scho-ne-vistupatime-nazhivo-poki-yiyi-batko-bude-opikunom

Брітні Спірс заявила, що не виступатиме наживо, поки її батько буде опікуном

 • 30100 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Брітні Спірс заявила, що вона "покинула музику" після того, як "опікунство вбило її мрії". В своєму гнівному пості в Instagram, опублікованому напередодні, зірка обрушилась з критокою на свою сім'ю та опікуна, інформує УНН.

Цитата:

"...Я не збираюся виступати на будь-яких сценах найближчим часом, коли мій батько буде керувати тим, що я ношу, кажу, роблю або думаю. Я робила це останні 13 років... Це опікунство вбило мої мрії... Так що все, що у мене є, це надія, і надія - єдине, що в цьому світі дуже важко вбити,.. але є люди, які все ще намагаються це зробити", - йдеться в повідомленні співачки.

Деталі

Поп-зірка обрушила гнівні слова на свою сім'ю, яку вона назвала "так званою системою підтримки". Гнівне повідомлення в Instagram з'явилося кілька годин тому.

В пості Спірс продовжила говорити, що вона "не буде наносити важкий макіяж" і виступати на сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна назвала опікунство над Брітні Спірс "порушенням прав людини"

Доповнення

23 червня співачка виступила в суді з емоційною заявою, сказавши, що втомилася від контролю і що хоче повернути собі нормальне життя, вийти заміж за свого хлопця і завести дітей. Опікунство їй цього не дозволяє. За її словами, вона нещасна від цього контролю і плаче кожен день, батько насолоджується контролем над нею, а коли вона не слухається, змушує її приймати ліки. Вона вибачилася перед шанувальниками за те, що всі ці роки писала в соцмережах, що з нею все в порядку.

Її батько, Джеймс Спірс, контролює особисті і фінансові справи дочки, у тому числі питання лікування, безпеки і кар'єри. Опікунство здійснюється спільно з адвокатом зірки.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Britney Spears (@britneyspears)

Українські Національні Новини

Новини Світу