ukenru
britantsi-vipustili-yalinkovi-igrashki-z-viski-dzhinom-i-gorilkoyu-vseredini

Британці випустили ялинкові іграшки з віскі, джином і горілкою всередині

 • 14063 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Вино-горілчана компанія Lakes Distillery випустила ялинкові іграшки, наповнені віскі, джином і горілкою, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби компанії.

Кожна іграшка наповнена 50 мл алкогольного напою. Повідомляється, що набір з трьох куль обійдеться британцям в 41 долар, а якщо купувати окремо, то вартість однієї іграшки складе 24 долари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бренд "Коктебель" представив лінійку вин Elegance

Поки що прикраси можна забрати тільки на заводі, але дещо пізніше Lakes Distillery обіцяє запустити доставку куль по всьому світу.

Як повідомляв УНН, українці вважають за краще алкоголь вітчизняного виробництва.

При цьому, за оцінками експертів, український брендовий алкоголь відповідає світовим стандартам якості.

"На основі тих досліджень, які проводив Інститут споживчих експертиз, можна говорити про досить високу якість вітчизняної брендової горілки. У нас ніколи не виникало зауважень до офіційного виробника. Тому не дивно, що вітчизняна горілка отримує перші місця на міжнародних конкурсах, адже наш легальний виробник дотримується світових стандартів при виробництві продукції. Якісна продукція сьогодні на вагу золота, вона є свідченням турботи про споживача", - зазначив директор Інститут споживчих експертиз.

Додамо, що вітчизняна ARCTICA в Берліні була визнана "Горілкою року".

Українські Національні Новини

Суспільство