britanskiy-aktor-idris-elba-vidmovivsya-vid-roli-dzheymsa-bonda-cherez-ogidniy-rasizm

Британський актор Ідріс Ельба відмовився від ролі Джеймса Бонда через "огидний" расизм

 • 2188984 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Британський актор Ідріс Ельба, якого називали основним претендентом на роль агента 007 Джеймса Бонда, втомився від постійних обговорень його кольору шкіри. Чоловік називає це виявом расизму і вже сам не бажає брати участь у кастингу на цю роль. Про це він розповів в інтерв'ю подкасту SmartLess, пише УНН.

Цитата

"По суті, це був величезний комплімент, оскільки в усіх куточках світу, … були справді раді тому, що мене можуть розглянути на роль. Однак ті, кому ця ідея не сподобалася, зробили обговорення огидним і відразливим, тому що мова зайшла про расу. Усе перетворилося на повну маячню, я був приголомшений цим", – сказав актор.

Деталі 

Відомо, що нині Ельба не називає себе "темношкірим актором", оскільки на його думку люди "одержимі расою".

Доповнення 

Як пише NME, кандидатами на роль Джеймса Бонда також є актори Том Гарді, Аарон Тейлор-Джонсон, Річард Медден, Джеймс Нортон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧерез фільми із субтитрами кінотеатри можуть втратити 80% глядачів: у Союзі кінотеатрів думають над листом Зеленському

Довідково 

Сер Джеймс Бонд — головний персонаж романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI-6. Здобув широку популярність після початку екранізації романів Флемінга. Серія фільмів про Джеймса Бонда іменується «бондіаною» і є однією з найбільш тривалих серій фільмів в історії. З 1962 по 2021 роки вийшли 25 фільмів.

Українські Національні Новини

Культура

    Популярні

    Новини по темі

    ППО збила всі ворожі цілі у небі над Київщиною – КМВА

     • 1257160 переглядiв

    ФІФА хоче революційно змінити правило офсайду у футболі

     • 1177243 переглядiв

    У Києві та області прогриміли вибухи

     • 5337168 переглядiв

    На Запоріжжі працює ППО, слідуйте в укриття

     • 843981 переглядiв