ukenru
britanski-instruktori-rozpochali-pidgotovku-ukrayinskikh-morskikh-pikhotintsiv

Британські інструктори розпочали підготовку українських морських піхотинців

 • 15378 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. На одному із військових полігонів Одещини, британські інструктори в рамках навчально-тренувальної місії операції "ORBITAL" розпочали підготовку українських морських піхотинців. Про це передає УНН з посиланням на Міністерство оборони України.

"Британські інструктори передаватимуть свій досвід військовослужбовцям однієї з бригад морської піхоти. Слід зазначити, що дані курси входять до комплексу заходів щодо підготовки підрозділів до виконання завдань в районі проведення операції Об’єднаних Сил", - йдеться у повідомленні.

Основна мета навчально-тренувальної місії - підготовка українських військових до ведення бойових дій за різних умов та приведення наших підрозділів у відповідність до стандартів держав-членів НАТО.

Навчання будуть проводитись за чотирма напрямками: курс підготовки молодшого сержантського складу, курс розвідки, курс контр-снайперської боротьби та курс ведення бойових дій у нічний час.

"Усі курси постійно переглядаються та покращуються. Ми спираємось на відгуки українських військових, які вже пройшли наші курси. Разом з тим, перед початком роботи відбувається зустріч з командуванням, під час якої визначаємо, що саме бажано викладати під час курсу. Тому ми діємо у відповідності до запиту представників ЗС України. Ми беремо свою тактику дій і доктрину та пристосовуємо їх у відповідності до потреб кожного окремого курсу, оскільки усі вони постійно розвиваються", — розповів командира групи британських інструкторів капітана Кортні Різа.

Нагадаємо, 20 січня, на Приазов’ї провів навчання один з підрозділів десантно-штурмових військ, що входить до складу резерву командувача Об'єднаних сил Сергія Наєва.

Українські Національні Новини

Політика