britanska-rozvidka-povidomila-pro-posilennya-armiyi-rf-na-pivdni-novimi-ka-52

Британська розвідка повідомила про посилення армії рф на півдні новими Ка-52

 • 279844 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Останніми місяцями росія, швидше за все, посилила свої сили у війні проти України на півдні принаймні кількома новими варіантами Ка-52М, ідеться у звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих у четвер, пише УНН.

Деталі

Як вказали у МО Британії, "у той час як українські сили продовжують великі наступальні операції у Запорізькій області, однією з російських систем озброєння, що має найбільший вплив, у цьому секторі є ударний гелікоптер Ка-52".

"росія, швидше за все, втратила близько сорока Ка-52 після вторгнення, але цей тип також дорого обійшовся Україні. В останні місяці росія, швидше за все, посилила свої сили на півдні принаймні кількома новими варіантами Ка-52М: сильно модифікованим авіасудном, з врахованням досвіду росії в Сирії. Докази, що підтверджують використання варіанта М в Україні, включають фотографії, розміщені в соціальних мережах... Ще одним важливим покращенням парку Ка-52 є інтеграція нової протитанкової ракети LMUR, дальність дії якої становить приблизно 15 км. Екіпажі Ка-52 швидко використали можливості для запуску цієї зброї за межі радіусу дії української ППО", - ідеться у звіті МО Британії.

Нагадаємо

Сили оборони знищили вже 311 ворожих гелікоптерів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зросла кількість жертв ворожої атаки на Одесу 23 липня

     • 4964633 переглядiв