ukenru
brazilets-otrimav-travmu-v-peremozhnomu-sparingu-shakhtarya

Бразилець отримав травму в переможному спарингу "Шахтаря"

 • 9056 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Лідер УПЛ донецький "Шахтар" заповнив паузу на матчі збірних спарингом в Святошино із "Олімпіком" під час якого бразилець Ісмаїлі отримав травму, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "помаранчево-чорних".

"Шахтар" більше контролював м'яч на старті, а "Олімпік" організовано зустрічав в центральній зоні і на половині опонента. Гості відзначилися дальнім ударом, з яким впорався Олексій Шевченко. У "гірників" було кілька перспективних підходів до чужого штрафного, проте подача на Фернандо виявилася занадто високою, а Ісмаїлі не дав пробити захисник. Після закінчення півгодини "оранжево-чорні" заробили право на стандарт приблизно з лінії штрафної, але Майкон потрапив в стінку. На 42-й хвилині Фернандо замикав знижку Ісмаїлі - вище воріт. І все ж до перерви 99-й номер відзначився, завершивши комбінацію за участю Тайсона і Тотовицького - 1:0.

Уже в ході другого тайму отримав пошкодження Ісмаїлі, якого змінив Сіпріано. На 51-й хвилині "Олімпік" організував контрвипад зі входом в штрафну, але Бондаренко встиг накрити удар Дегтярьова. Незабаром "Шахтар" зміцнив перевагу: Нем прийняв м'яч після довгої передачі і перекинув кіпера - 2:0. На 66-й хвилині він же міг реалізувати вихід один на один, але на цей раз програв дуель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-футболіста "Шахтаря" екстрено госпіталізували в Італії

Відпочивши півгодини, на поле повернувся Тете і буквально відразу відзначився голом: після відмінного переводу Соломона бразильський новачок закрутив м'яч в лівий кут - 3:0. А за хвилину до кінця ефектну крапку в матчі поставив Антоніо. Бондаренко відібрав м'яч і розігнав атаку, Соломон розібрався із захисником і здорово побачив Маркоса, а той підробив і завдав потужного удару без шансів для воротаря - 4:0.

Примітно, що ступінь важкості отриманої травми Ісмаїлі на даний момент не повідомляється.

Додамо, що 3 квітня "оранжево-чорні" почнуть другий етап УПЛ в Олександрії, а 7 квітня в чвертьфіналі Кубка прийматимуть у Харкові "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт