ukenru
bozhok-napisav-zayavu-pro-vidstoronennya-yogo-vid-posadi-zastupnika-ministra-mzs

Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника голови МЗС

 • 23588 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Єгор Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника міністра закордонних справ України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Порядні прокурори підсвітили: генпрокурор Венедиктова заявляє, що мій "дипломатичний статус заважає їй по мені працювати, а також вирішити в суді потрібні постанови у справі проти Порошенка". Щоб вивести рідний МЗС з-під генпрокурорської "уваги", попросив про відсторонення сам", - написав Божок.

Так, Божок опублікував фото заяви у якій зазначає, що у зв'язку з тим, що генеральною прокуратурою вирішено продовжити слідство у внесеному ЄРДР проводженні за підозрою у розслідуванні ситуації, яка склалася, він просить відсторонити себе від виконання повноважень з посади заступника міністра закордонних справ України.

Нагадаємо, заступнику міністра МЗС повідомили про підозру у справі п'ятого президента України Петра Порошенка.

Як повідомлялося, у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Порядні прокурори підсвітили: Генпрокурор Венедиктова заявляє, що мій «дипломатичний статус заважає їй по мені працювати, а також вирішити в суді потрібні постанови в справі проти Порошенка». Щоб вивести рідний МЗС з-під генпрокурорської «уваги» попросив про відсторонення сам.pic.twitter.com/SEnX8DyUXt

— Yehor Bozhok (@YehorBozhok) June 19, 2020

Українські Національні Новини

Політика