ukenru
boyoviki-za-dopomogoyu-bezpilotnikiv-prikhovuyut-peremischennya-bronitekhniki-rozvidka

Бойовики за допомогою безпілотників приховують переміщення бронетехніки - розвідка

 • 10072 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей бойовики інтенсивно застосовують безпілотні літальні апарати, у тому числі щодо маскування та прихованого переміщення бронетехніки. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністрества оборони України полковник Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ продовжує використовувати тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях як полігон для відпрацювання тактики дій в умовах інтенсивного застосування безпілотних літальних апаратів, у тому числі щодо маскування та прихованого переміщення бронетехніки", - повідомив Праута.

В окремих районах поблизу лінії зіткнення окупанти продовжують, у порушення Мінських домовленостей, приховано утримувати танки, самохідні артилерійські установки та інше важке озброєння.

"При цьому, аби не допустити виявлення замаскованих об’єктів, здійснюють постійне спостереження місцевості з використанням власних безпілотних літальних апаратів", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки Міноборони, на окупованих територіях на Донбасі розпочався новий етап паспортизації населення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП