ukenru
boyoviki-u-krimskomu-vipustili-blizko-40-snaryadiv

Бойовики у Кримському випустили близько 40 снарядів

 • 7544 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Минулої доби ворог у Кримському випустив близько 40 артилерійських снарядів по позиціях українських військовослужбовців. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"Селище Кримське вчора було місцем найчисельніших ворожих обстрілів, при чому ворог вів вогонь з чотирьох навколишніх населених пунктів. З початку у Кримському позиції тричі було обстріляно з мінометів протягом дня, вже ввечері ворог відкрив вогонь з артилерії калібром 152мм, вогонь вівся з боку Смілого та Синтянівки (кол. Фрунзе). Три обстріли тривали в сумі більше двох годин і закінчилися майже опівночі. ворог випустив по наших позиціях близько 40 артилерійських снарядів", - сказав він.

Крім того, за словами речника Міністерства оборони, бойовики зранку застосовували міномети в Новотошківському, а ввечері – в Оріховому.

"В Попаснянському районі бойовики розпочали добу рано вранці з мінометного обстрілу Новоолександрівки. Протягом дня противник епізодично порушував режим тиші зі стрілецької зброї. З п’ятої години вечора півтори години сили противника обстрілювали Троїцьке з мінометів, випустивши по нашим позиціям 30 мін.

Загалом, минулої доби на Луганському напрямку відбулося 23 ворожих обстріли, з них – 17 із застосуванням важкого озброєння", - додав О.Мотузяник.

Нагадаємо, минулої доби загинув один український військовий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП