ukenru
boyoviki-trimayut-napogotovi-artpidrozdili-i-provodyat-navchannya-rozvidka

Бойовики тримають напоготові артпідрозділи і уточнюють мобілізаційний ресурс - розвідка

 • 10690 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Збройні формування бойовиків російських окупаційних військ продовжують утримувати у готовності артпідрозділи армійських корпусів "Донецьк" та "Луганськ", а також відпрацьовують тренування. Про це повідомляє пресцентр Міноборони, інформує УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ продовжує утримувати в готовності до застосування артилерійські підрозділи. Зокрема, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК тривають заняття з корегувальниками вогню артилерії. Також 10-11 червня проведені тренування з управління вогнем та відпрацювання прихованого висування на підготовлені вогневі рубежі чергових артилерійських підрозділів на всіх напрямках", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що водночас противник у рамках тижня мобілізаційної готовності проводить уточнення мобілізаційного ресурсу.

"Російські окупаційні адміністрації зобов’язали керівників підприємств усіх форм власності до кінця поточного тижня надати списки військовозобов’язаних всіх категорій", - резюмували у Міноборони.

Як повідомлялося раніше в УНН, від початку доби бойовики 4 рази порушили "режим тиші".

Українські Національні Новини

Політика