ukenru
boyoviki-sogodni-vzhe-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viysk

Бойовики сьогодні вже тричі обстріляли позиції українських військ

 • 8341 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. З початку поточної доби бойовики 3 рази прицільно обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби станом на ранок в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на Донбасі зафіксовано 3 прицільних ворожих обстріли", - сказав речник.

За його словами, з 01:00 ночі з напрямку окупованого смт. Слов’яносербськ ворог випустив протягом 20 хвилин 8 мін калібру 120 мм по оборонцях Кримського.

Пізніше, близько 03:00 ночі, протягом майже двох годин, противник вів обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по оборонцях Водяного. З 07:30 окупанти випустили тут декілька мін калібру 82 мм.

"Бойових втрат серед наших військовослужбовців з початку поточної доби немає", - повідомив Гуцуляк.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 34 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому 8 разів бойовики застосовували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП