ukenru
boyoviki-sogodni-odin-raz-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viysk

Бойовики сьогодні один раз обстріляли позиції українських військ

 • 7725 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Упродовж поточної доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських бійців з початку доби не було. Про це повідомив речник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Від початку доби станом на 11-ту годину відбувся 1 обстріл позицій українських військових. Це сталося в районі населеного пункту Пищевик на Донецькому напрямку", - сказав речник.

Так, за його словами, з 3:40 до 4-ї ранку окупанти вели вогонь з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї з боку окупованого Верхньошироківського.

"Втрат у лавах Об’єднаних сил від початку поточної доби немає, ситуація повністю контрольована українськими підрозділами", - зазначив Праута.

Як повідомляв УНН, представники збройних формувань російських окупаційних військ в односторонньому порядку зірвали виконання запланованих на четвер, 27 грудня, робіт з розмінування на ділянці поблизу КПВВ "Мар’їнка" вздовж автомобільної дороги Н15.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП