ukenru
boyoviki-sogodni-chotiri-razi-porushili-rezhim-tishi-a-lisenko

Бойовики сьогодні чотири рази порушили режим тиші - А.Лисенко

 • 7994 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Сьогодні бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО після запровадження режиму припинення вогню. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"Станом на 11 годину сьогодні противник цю домовленість (про припинення вогню - ред.) порушив. Він здійснив чотири обстріли на луганському та маріупольському напрямках", - наголосив речник МОУ.

Як повідомляв УНН, станом на ранок 24 грудня українська сторона СЦКК підтвердила про запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, починаючи з 00:00 24 грудня 2016 року.

Згодом у штабі АТО повідомили, що бойовики розпочали провокації після запровадження режиму тиші в зоні АТО і відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

Тристороння контактна група, представники ОРДО і ОРЛО домовилися у Мінську про припинення вогню на Донбасі з півночі 24 грудня.

Як повідомляв УНН, Президент П.Порошенко закликав РФ забезпечити дотримання режиму припинення вогню на Донбасі з 24 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП