ukenru
boyoviki-proveli-praktichni-strilbi-z-krupnokalibernoyi-artileriyi-rozvidka

Бойовики провели практичні стрільби з крупнокаліберної артилерії – розвідка

 • 8372 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Бойовики на полігонах ОРДЛО провели практичні стрільби з використанням 122 та 152-мм артилерійських систем і мінометів. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ підвищує інтенсивність заходів бойової підготовки у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів", – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, основні зусилля противника зосереджені на нарощуванні готовності до застосування артилерійських підрозділів.

"Зокрема, як інформує українська розвідка, 9-10 січня ц.р. на полігонах тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей артилерійськими та мінометними підрозділами російських окупаційних військ проведені практичні стрільби з використанням 122 та 152-мм артилерійських систем і мінометів", – зазначили у Міноборони.

Як повідомляв УНН, з РФ завозять психотропні медикаменти для бойовиків на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП