ukenru
boyoviki-prodovzhuyut-obstrilyuvati-bezpilotniki-obsye

Бойовики продовжують обстрілювати безпілотники ОБСЄ

 • 8830 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. За даними щоденного звіту Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ за 23 жовтня 2017 року бойовики в непідконтрольному уряду України мікрорайоні Трудівський Петровського району Донецька обстріляли безпілотник місії, передає УНН з посиланням на прес-службу штабу АТО.

"Спостерігачі Місії уранці 23 жовтня, перебуваючи на вулиці Кобринській в непідконтрольному уряду України мікрорайоні Трудівський Петровського району Донецька (територія ОРДО), здійснювали запуск свого міні-БПЛА. Відразу після запуску члени патруля Місії почули 4-5 черги зі стрілецької зброї за 50–100 м від того місця, де вони перебували," - повідомили в АТО.

За їхньою оцінкою, постріли були здійснені по БПЛА, який спостерігачі вдало приземлили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу в зоні АТО отримав поранення один український військовий

СММ ОБСЄ напередодні, за одну годину, повідомила СЦКК про запланований політ свого міні-БПЛА, а також про свої наміри здійснити ще додатковий політ. Після інциденту спостерігачі СММ вирішили не здійснювати другий політ БПЛА.

"Українська сторона СЦКК категорично засуджує такі провокаційні дії НЗФ ОРДО та кваліфікує їх як грубе порушення Мінських домовленостей," - підкреслили в АТО. 

Як повідомляв УНН, бойовики на Донбасі погрожували представникам ОБСЄ кулеметом.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП