ukenru
boyoviki-prodovzhuyut-obstrili-kpvv-v-zoni-ato-o-slobodyan

Бойовики продовжують обстріли КПВВ в зоні АТО - О.Слободян

 • 7726 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Бойовики продовжують обстрілювати КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення АТО, повідомив під час брифінгу помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, передає кореспондент УНН.

"Протягом тижня (з минулого четверга - ред.) російські терористичні війська у трьох випадках здійснювали обстріл контрольного посту "Мар'їнка". Обстріли відбувалися 25, 27 та 28 листопада, проводилися із тимчасово окупованої території зі стрілецької крупнокаліберної зброї та снайперської зброї", - повідомив О.Слободян.

Він додав, що за цей час в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень українські військові зафіксували два російські безпілотники, а на КПВВ було виявлено 37 транспортних засобів, які намагалися перевезти контрабандні товари на суму понад 700 тис грн.

Також у зоні АТО співробітники Держприкордонслужби затримали громадянина, причетного до діяльності незаконних збройних формувань, а терористичні угрупування.

"Протягом тижня в одному випадку прикордонники затримали громадянина України, який, швидше за все, причетний до діяльності незаконних збройних формувань на території тимчасово окупованих районів Донецьких та Луганський областей", - заявив О.Слободян.

За його словами, це громадянин 1956 року народження, стосовно якого була інформація від Нацполіції, про те, що він був активним учасником незаконних збройних формувань.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП