ukenru
boyoviki-prodovzhuyut-agituvati-naselennya-donbasu-schodo-prokhodzhennya-viyskovoyi-sluzhbi-rozvidka

Бойовики продовжують агітувати населення Донбасу щодо проходження військової служби – розвідка

 • 7268 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. За даними розвідки, бойовики продовжують активні агітаційно-пропагандистські заходи серед населення тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях щодо проходження військової служби. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ продовжує активні агітаційно-пропагандистські заходи серед населення тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях щодо проходження військової служби у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК. Особлива увага приділяється комплектуванню посад за військово-обліковими спеціальностями механіків-водіїв, розвідників, мінометників, артилеристів, зв’язківців та фельдшерів", - зазначив він.

Так, за даними Міноборони, основною цільовою аудиторією пропагандистської кампанії окупантів з використанням ЗМІ та соціальних мереж є працівники вугледобувних та металургійних підприємств, які втратили роботу або не отримують тривалий час заробітної плати.

"Водночас командування окремих з’єднань і частин російських окупаційних військ розглядає потенційними кандидатами осіб, які раніше були звільнені з військової служби за грубі порушення військової дисципліни", - додав Шаравара.

Ситуація в районі проведення операції надійно контролюється Об’єднаними силами.

"Наші підрозділи постійно перебувають на захисті України та готові дати ефективну відсіч підступним ворожим діям", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за даними розвідки, командування російських окупаційних військ відновлює заходи з примусової паспортизації бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП