ukenru
boyoviki-obstrilyuyut-toretsk-zhebrivskiy

Бойовики обстрілюють Торецьк – Жебрівський

 • 10424 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Російсько-окупаційні війська на Донбасі продовжують обстріл житлових кварталів Торецька. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає УНН.

"Обстріл околиць Торецька триває. Пошкоджені три будинки у Південному та перебитий газогін низького тиску, дві вулиці залишаються без газу. У Залізному мінами пошкоджено будинок та перебиті лінії електропостачання, внаслідок чого близько 10 тисяч абонентів без електрики. Але ремонтні бригади вже працюють, обіцяють невдовзі усе відновити", - написав Жебрівський.

За його словами, 34 дитини евакуювали з Торецького Центру соціально-психологічної реабілітації - поблизу нього розірвалася міна, вибуховою хвилею вибило шибки.

7 дітей забрали додому батьки, 27 - розмістили у Торецькій лікарні, з ними вже попрацювали психологи, їхній стан задовільний.

"Вибиті вікна вже склять, усе необхідне є. Повноцінне харчування для дітей, що перебувають у лікарні, організували. Говорив з головним лікарем: діти будуть у медзакладі доти, доки не стабілізується ситуація. Дав завдання привезти генератор, щоб за потреби забезпечити лікарню електрикою", - зазначив Жебрівський.

Як повідомляв УНН, упродовж минулої доби, 20 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Інтенсивні бойові дії тривали на Світлодарському, Горлівському, Донецькому та Маріупільському напрямках. Російсько-окупаційні війська 55 разів порушували режим припинення вогню, з них 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП