ukenru
boyoviki-obstrilyuvali-avdiyivku-z-tankiv-nardep

Бойовики обстрілювали Авдіївку з танків - нардеп

 • 9927 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Бойовики обстрілювали Авдіївку з танків, військові припускають, що застосовувався Т-90. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила народний депутат (РПЛ) Оксана Корчинська, передає УНН.

"Активний обстріл почався з обіду. Військові позиції обстрілювали увесь день. У нас є загиблий військовослужбовець. Близько 40 хвилин тому обстріляли центр міста, це у 400 м від нашої цивільної лікарні, де я зараз знаходжуся. Хлопець стояв на бордюрі, поцілили танком. Військові вважають, що Т-90, що це фугасно-осколковий снаряд, 125-мм", - зазначила вона.

За словами О.Корчинської, мирний мешканець загинув на місці, у нього залишилося двоє дітей.

При цьому О.Корчинська повідомила, що внаслідок обстрілів було зруйновано два багатоповерхових будинки, на вул. Гагаріна, 1 і Гагаріна, 12.

"Нам пощастило, що в одному будинку не було людей. В іншому будинку була зірвана опалювальна система. Так, у нас є ще один з середнім опіком цивільний мешканець, він уже в лікарні, в хірургії. Це чоловік похилого віку, у нього опіки 1-2 ступеню", - сказала вона.

Нардеп додала, що був ще один травмований, однак він від госпіталізації відмовився. Інших відомостей про поранених внаслідок обстрілу не надходило.

Як повідомляв УНН, внаслідок обстрілу Авдіївки загинув цивільний.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП