ukenru
boyoviki-obstrilyali-dityachiy-reabilitatsiyniy-tsentr-na-donechchini

Бойовики обстріляли дитячий реабілітаційний центр на Донеччині

 • 9875 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Внаслідок ворожого обстрілу Торецька було пошкоджено будівлю Центру соціально-психологічної реабілітації, де перебували 28 дітей. Про це повідомили УНН у відділі комунікації ГУ НП в Донецькій області.

"Зранку до поліції надійшло повідомлення від директора Центра соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька про те, що в ході обстрілу о 06:20 було пошкоджено вікна у будівлі центру. Правоохоронці почали евакуацію дітей - це 28 хлопців та дівчат віком від 3 до 17 років" - зазначили у прес-службі Бахмутського відділу поліції

Постраждалих серед персоналу та відвідувачів реабілітаційного центру немає.

Як повідомляв УНН, упродовж минулої доби, 20 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Інтенсивні бойові дії тривали на Світлодарському, Горлівському, Донецькому та Маріупільському напрямках. Російсько-окупаційні війська 55 разів порушували режим припинення вогню, з них 19 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП