ukenru
boyoviki-ne-protrimalisya-y-10-khvilin-z-pochatku-peremirya-oos

Бойовики не "протрималися" й 10 хвилин з початку перемир'я - ООС

 • 8302 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Незважаючи на досягнуті домовленості щодо режиму припинення вогню у рамках „шкільного перемир'я", оголошеного з 00.00 29 серпня 2018 року, бойовики збройних формувань Російської Федерації не "протримались" і 10 хвилин. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС.

Так, вже о 00.00 окупанти відкрили вогонь із великокаліберного кулемета по позиціях об'єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове.

О 09.15 збройними формуваннями Російської Федерації було відкрито вогонь по українських позиціях в районі Новотошківського із застосуванням 82 мм мінометів, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Українська сторона СЦКК продовжує фіксувати порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню та інформуватиме про всі виявлені факти таких порушень.

Як повідомляв УНН, з початку доби та запланованого "шкільного перемир'я" СММ ОБСЄ зафіксувала понад 70 порушень режиму припинення вогню.

Режим припинення вогню за домовленістю тристоронньої контактної групи у Мінську розпочинається з 29 серпня 2018 року. Перемир'я приурочене до початку навчального року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП