ukenru
boyoviki-napravlyayut-v-siru-zonu-diversiyni-grupi-dlya-minuvannya-mistsevosti-rozvidka

Бойовики направляють в "сіру зону" диверсійні групи для мінування місцевості - розвідка

 • 6548 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Бойовики на Донбасі продовжують безконтрольне направлення у так звану “сіру зону” диверсійно-розвідувальних груп, для мінування місцевості. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Максим Праута, передає УНН.

"…командири передових підрозділів російсько-окупаційних військ продовжують практику безконтрольного направлення у так звану "сіру зону” диверсійно-розвідувальних груп, сформованих з числа прибулих у ході останньої ротації найманців, для мінування місцевості та обстрілів позицій Об’єднаних сил", - сказав Праута.

Також, за даними розвідки, на обладнаних на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях полігонах під керівництвом інструкторів з підрозділів спеціального призначення ЗС РФ проводиться інтенсивна бойова підготовка розвідувальних підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

"Зокрема, передбачено проведення змагань розвідників. Характерно, що з метою нав’язування особовому складу хибних традицій і посилення антиукраїнських настроїв, церемонію нагородження переможців цих змагань заплановано провести 5 листопада – під час урочистих заходів з нагоди чергової річниці заснування радянської розвідки", - розповів Праута.

Нагадаємо, з початку поточної доби на Донбасі зафіксовано три ворожих обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП