ukenru
boyoviki-na-donbasi-skasuvali-obmezhennya-schodo-dotrimannya-rezhimu-pripinennya-vognyu-rozvidka

Бойовики на Донбасі скасували обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню – розвідка

 • 14692 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Бойовики на Донбасі скасували обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню для передових підрозділів з’єднань і частин. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

"За повідомленнями Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування активізувало заходи з провокування напруженості на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, скасовані обмеження щодо дотримання режиму припинення вогню для передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, російськими пропагандистами для нав’язування панічних настроїв серед місцевого населення розповсюджуються повідомлення про нібито підготовку сил і засобів ООС до наступу у формі так званого "бліцгригу" та інша неправдива інформація з метою дискредитації командування та особового складу підрозділів ЗС України.

Нагадаємо, за даними розвідки Міноборони, на Донбасі новоприбулі російські спецпризначенці відкрили вогонь по своїх позиціях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП