ukenru
boyoviki-na-donbasi-pogrozhuvali-predstavnikam-obsye-kulemetom

Бойовики на Донбасі погрожували представникам ОБСЄ кулеметом

 • 10483 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. На Донбасі патрулю СММ ОБСЄ бойовики погрожували кулеметом. Про це УНН повідомляє з посиланням на повідомлення Організації безпеки та співробітництва в Європі.

Подія сталася 25 жовтня на блокпосту неподалік контрольованого терористами населеного пункту Верхнеширокивское.

Бойовики зупинили автомобілі місії, в яких перебувало шестеро осіб.

Представники місії очікували можливості проїхати через контрольно-пропускний пункт. В цей момент вони помітили частково прикритий важки кулемет калібру 12,7 мм, який був розміщений у 10 метрах від місця проїзду патруля ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованій Кадіївці СММ ОБСЄ зафіксували близько 200 вибухів

В ОБСЄ повідомили, що двоє бойовиків підішли до кулемета, перезарядили його та направили на перший автомобіль місії. Після цього кулемет було перенесено на камуфльований мікроавтобус Ford Transit. Цей мікроавтобус під'їхав ближче до автомобілів патруля. Після чого бойовики цілилися у представників ОБСЄ вже з відстані не більше трьох метрів.

"СММ ОБСЄ залишило місце у 10:16, продовживши, як і планувалося, рух углиб неконтрольованої урядом території України. Місія поінформувала про інцидент Спільний центр контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування," - повідомили в ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП