ukenru
boyoviki-na-donbasi-obstrilyuvali-okolitsi-naselenikh-punktiv-iz-kulemetiv-i-granatometiv

Бойовики на Донбасі обстрілювали околиці населених пунктів із кулеметів і гранатометів

 • 15762 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. З початку поточної доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, із них тричі – із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння. За даними прес-центру ООС, бойовики обстрілювали околиці населених пунктів із кулеметів і гранатометів, передає УНН.

Як повідомили у прес-центрі, "збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї".

"Усі обстріли відбулись в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: з мінометів калібрів 120 та 82 мм – в районі міста Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм – двічі в районі населеного пункту Новоселівка друга; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – в районі міста Авдіївка;
з автоматичних станкових гранатометів, – поблизу населеного пункту Опитне; з великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Невельське та Лебединське", - йдеться у повідомленні.

За даними прес-центру ООС, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в зоні ООС від кулі снайпера загинув 20-річний парамедик.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП