ukenru
boyoviki-na-donbasi-obstrilyali-khutir-vilniy

Бойовики на Донбасі обстріляли хутір Вільний

 • 8490 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00 російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню - обстріляли хутір Вільний на луганському напрямку, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

"Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00 російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню.

При цьому випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано. Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем в районі хутора Вільний на Луганському напрямку", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-центру, внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

"Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, 2 січня бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляв УНН, Тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі погодила запровадження режиму тиші з 29 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП