ukenru
boyoviki-mayut-namiri-aktivizuvati-snayperiv-na-liniyi-zitknennya-rozvidka

Бойовики мають наміри активізувати снайперів на лінії зіткнення – розвідка

 • 9086 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Командування бойовиків має наміри активізувати застосування снайперів на лінії зіткнення. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністрества оборони України полковник Максим Праута з посиланням на дані головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про наміри командування російсько-окупаційних військ активізувати застосування снайперів на лінії зіткнення з метою деморалізації особового складу Об’єднаних сил та провокування наших воїнів на відкриття вогню у відповідь", - повідомив Максим Праута.

Зокрема, йдеться про надання дозволу снайперським парам на обстріли особового складу підрозділів ЗС України без додаткових команд за умов гарантованого ураження та дотримання заходів маскування, у тому числі з позицій у "сірій зоні".

"Паралельно противник активізував заходи з доукомплектування та підготовки снайперських підрозділів у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - додав Максим Праута.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомляла, що бойовики приховують факти скоєння злочинів російськими військовими.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП