ukenru
boyoviki-chotiri-razi-porushili-rezhim-tishi-na-donbasi-oos

Бойовики чотири рази порушили режим тиші на Донбасі – ООС

 • 7587 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Представники незаконних збройних формувань чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00, противник чотири рази обстріляв позиції наших військ", – йдеться у зведенні.

Так, у смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики відкривали вогонь з ПТРК в районі селища Троїцьке та з автоматичних гранатометів поблизу селища Південне та в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" по позиціях українських військових з гранатометів, стрілецької зброї поблизу селища Чермалик та з мінометів калібру 82 мм поблизу населеного пункту Новоселівка Друга.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ п'ять військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеню важкості та п'ять – бойові травмування (акубаротравми)", – зазначили в ООС.

У штабі додали, що підрозділи Об'єднаних сил "у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби".

"Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", – сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНН, минулої доби, 15 січня, бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував 21 танк бойовиків на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП