ukenru
boyoviki-aktivno-obstrilyuvali-dilyanku-frontu-pavlopil-shirokine

Бойовики активно обстрілювали ділянку фронту Павлопіль-Широкине

 • 6154 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Минулої доби бойовики на маріупольському напрямку активно обстрілювали ділянку Павлопіль-Широкине, зокрема, найскладніша ситуація склалася у Широкиному та Водяному. Про це під час брифінгу у середу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає УНН.

"На маріупольському напрямку майже всі вчорашні обстріли з боку НЗФ припадають на ділянку фронту Павлопіль – Широкине. Найскладніша обстановка саме у Широкиному і районі населеного пункту Водяне. Там ворог неодноразово застосовував БМП. Зазначимо, що там бойові дії тривають і вдень, і вночі. У Мар’їнському районі вчора було тихо", - сказав він.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку противник здійснив 31 обстріл, зокрема 1 – з важкого озброєння.

На Луганщині вчора відбулося 3 випадки порушення режиму припинення вогню з боку противника. Усі вони сталися під Попасною у другій половині дня. Важке озброєння противник не застосовував.

Як повідомляв УНН, впродовж минулої доби, 14 лютого у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП