ukenru
boyoviki-8-raziv-z-granatometiv-minometiv-ta-striletskoyi-zbroyi-obstrilyali-pidrozdili-oos

Бойовики 8 разів з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї обстріляли підрозділи ООС

 • 6569 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. З початку доби бойовики вісім разів із застосуванням стрілецької зброї, гранатометів і мінометів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це у Facebook повідомляє прес-центр Об'єднаних сил, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню. В тому числі – з озброєння, забороненого Мінськими угодами… Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Зайцеве, Піски, Мар'їнка, Гнутове, Водяне та Лебединське. По опорному пункту наших військ поблизу Гнутового російські окупанти також вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розповіли про підступні методи ворожих снайперів на Донбасі

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об’єднаних сил", - наголосили у прес-центрі ОС.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 35 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому бойовики 13 разів застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП