ukenru
boyoviki-19-raziv-obstrilyali-luganskiy-napryamok-z-vazhkogo-ozbroyennya-a-lisenko

Бойовики 19 разів обстріляли луганський напрямок з важкого озброєння - А.Лисенко

 • 9192 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Ворог 19 разів обстріляв минулої доби луганський напрямок із важкого озброєння. Про це під час брифінгу сказав речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"Всього минулої доби на луганському напрямку сталося 27 ворожих обстрілів, 19 з них - із важкого озброєння", - повідомив А.Лисенко.

"Вчора епіцентром бойових дій (на луганському напрямку – ред.) було селище Новоолександрівка. Окупанти активізувалися там після 15 години і з незначними перервами вели вогонь до пізнього вечора", - сказав А.Лисенко.

У Попаснянському районі, за даними А.Лисенка, майже під час кожного обстрілу ворог також застосовував важке озброєння, зокрема, у Троїцькому відбувся обстріл із гармат калібру 152 мм.

Всього у цьому районі вчора було випущено більше 150 мін та снарядів.

"Луганський напрямок. Новоайдарський район. Із самого ранку у Кримському почалися потужні мінометні обстріли з боку противника. В середньому кожен із них тривав 30-40 хв і вони проводилися з періодичністю один раз на 2-3 години", - сказав А.Лисенко.

За його словами, так тривало цілий день, а пізно ввечері окупанти використали танк та гаубиці калібром 152 мм.

"Всього протягом доби противник випустив по нашим позиціям у Кримському понад 130 мін та більше 10 артилерійських і танкових снарядів",- уточнив він.

У Станично-Луганському районі та під Щастям вчора бойові дії, за даними Міноборони, не велися.

Нагадаємо, прикордонника і військового поранено за добу в зоні АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП