ukenru
boyovik-dnr-nakrichav-ta-pogrozhuvav-avtomatom-sposterigacham-smm-obsye

Бойовик "ДНР" накричав та погрожував автоматом спостерігачам СММ ОБСЄ

 • 6110 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. На Луганщині 22 грудня до патруля СММ ОБСЄ під'їхав цивільний автомобіль, звідки вийшов чоловік з нашивкою "ДНР", який почав кричати на патруль, а потім дістав автомат та почав ним погрожувати, передає УНН з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.

"Зі своєї позиції за 2 км на захід від підконтрольного "ЛНР" смт Байрачки, команда СММ чула 40–50 вибухів, оцінених як постріли з артилерійських систем калібру 122 мм за 5–10 км на північний захід. Цивільний автомобіль зупинився перед патрулем Місії, коли спостерігачі здійснювали моніторинг. З машини вийшов чоловік (віком 25–30 років) у камуфляжному одязі з нашивкою зі знаками розрізнення "ДНР" на лівому плечі та почав кричати. Невдовзі він повернувся до автомобіля і дістав автомат. Він продовжив голосно кричати на спостерігачів, постійно тримаючи пальця на спусковому гачку автомата. Після нетривалої розмови з членами патруля СММ він поїхав геть. Патруль Місії покинув цей район", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, 2 вересня представники СММ ОБСЄ повідомили про погрози від бойовика "ДНР" підірвати протипіхотну міну біля спостерігачів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП