ukenru
boyatsya-voyuvati-iz-zsu-ta-buntuyut-sbu-perekhopila-rozmovu-okupanta

Бояться воювати із ЗСУ та бунтують: СБУ перехопила розмову окупанта з батьком

 • 106775 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Служба безпеки України опублікувала перехоплену розмову російського окупанта з батьком, де він повідомляє, що вони бояться йти у зіткнення із Збройними силами України та починають бунтувати. Про це інформує УНН, посилаючись на пресслужбу СБУ.

Деталі

Як зазначили, рф, щоб приборкати молодих військових, відправляє до України "досвідчених карателів". Як, наприклад, генерала Мурадова, відомого своєю жорстокістю після командування об’єднаним угрупованням сил рф у Сирії. Він влаштовує "показові суди", але навіть це не змінює ситуацію.

Цитата 

"Ну, Мурадов, типа, приехал, показательный суд устроил. Потому что никто не хотел ехать вперед дальше… Ну, ротные не хотели везти своих пацанов на смерть. И сами парни были не готовы. Он вчера ротных разъе*ал, показательно там… раздел, они все из карманов повыкладывали, связал им руки… в ПАЗики загрузил и увезли", – розповідає батькові окупант.

Також, попри такі показові виступи, "відказників" все одно потім повертають додому. Служба безпеки інформує, що росія офіційно не визнає, що солдати масово відмовляються воювати та називає їхню втечу "відпустками".

Нагадаємо 

рф не розраховувала на довгу та виснажливу війну в Україні, тому сьогодні російських окупантів з нової хвилі прихованої мобілізації не можуть забезпечити індивідуальним екіпіруванням. 

Дружина одного з російських окупантів закликала вбивати та катувати українських дітей. Її обурило, що силоміць депортовані у рф діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня победы".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП