ukenru
boris-dzhonson-prigolomsheniy-cherez-vbivstvo-chergovogo-rosiyskogo-zhurnalista

Боріс Джонсон: приголомшений через вбивство чергового російського журналіста

 • 9954 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. У МЗС Великої Британії закликали притягнути до відповідальності винних у вбивстві російського журналіста Аркадія Бабченка. Про це на своїй сторінці в Twitter написав міністр закордонних справ Сполученого Королівства Боріс Джонсон, передає УНН.

"Приголомшений новиною про вбивство ще одного активного російського журналіста Аркадія Бабченка. Мої думки з його дружиною та малою донькою. Ми повинні захищати свободу слова, і дуже важливо, щоб винні були притягнені до відповідальності", - написав глава британського МЗС.

Нагадаємо, раніше Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд зробив заяву щодо вбивства Бабченка.

Нагадаємо, у російського журналіста Аркадія Бабченка стріляли в його будинку в Києві 29 травня. Від отриманих поранень він помер в кареті швидкої допомоги.

Поліція вже склала фоторобот ймовірного вбивці.

Аркадій Бабченко — російський журналіст, блогер. Відкрито критикував путінський режим. Після початку переслідувань в Росії, переїхав до Праги, потім до України.

Служив на Північному Кавказі, брав участь в першій і другій чеченських війнах. Після закінчення служби зайнявся журналістикою. Висвітлював конфлікт навколо Південної Осетії у серпні 2008 року.

Українські Національні Новини

Політика