ukenru
bokser-usik-zapisav-pisnyu

Боксер Усик записав пісню

 • 20132 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Чемпіоном WBO у важкій ваговій категорії українець Олександр Усик записав пісню англійською мовою під назвою "I’m very feel". Пісня було опублікована на YouTube-каналі Boxing.Ua, передає УНН.

Так, зазначено, що під час зважування перед поєдинком Усик-Хук, український спортсмен на журналіста "Як ви себе почуваєте?" (Нow do you feel?) відповів "I’m feel! I’m very feel!". Хоч це і неправильно, його впевненість у собі в той момент дуже сподобалась публіці. На наступний день, безпосередньо перед боєм, Усик цілеспрямовано так само відповів на аналогічне запитання.

"У цей момент і виникла ідея створення пісні, яка була вже записана в студії з Олександром Усиком через півтора місяці після народження фрази "I'm very feel", - йдеться у підписі під відео.

Нагадаємо, бій між українським чемпіоном WBO у важкій ваговій категорії Олександром Усиком і латвійським чемпіоном WBC Марісом Брієдісом в півфіналі World Boxing Super Series пройде в Ризі. Двоє непереможних бійців зустрінуться в півфіналі боксерської Ліги чемпіонів (WBSS) 27-го січня. 

Українські Національні Новини

Суспільство