ukenru
bogdan-nazvav-literaturnim-zhartom-svoyu-zayavu-pro-viyizd-iz-ukrayini

Богдан назвав "літературним жартом" свою заяву про виїзд із України

 • 12444 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Ексголова Офісу Президента Андрій Богдан заявив, що не покидав Україну після інтерв’ю з Дмитром Гордоном – це був "літературний жарт". Про це він розповів журналістам, передає кореспондент УНН.

"Я не переходив кордон, адже це було б порушення чинного законодавства, це був мій "літературний жарт", оскільки саме так діяв Остап Бендер...і я був не далеко, на території України – це районний центр Вилкове й саме там зробив фотографію та виставив, щоб потролити та посміятися зі своїх недругів", - заявив Богдан.

За його словами, після інтерв’ю до нього не надходили погрози щодо фізичної розправи.

"Хоча, якщо дивитися на історію зі спаленою Tesla - це була загроза. Я в інтерв’ю розповів, що це не одна машина, а дві машини, які були спалені в один час у різних місцях Києва.. і це звичайно була погроза мені, як політику, адвокату, людині, яка володіє певними знаннями", - сказав він.

Як повідомлялося, колишній голова Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що залишив територію України після того, як дав інтерв’ю одному з українських ЗМІ, де, зокрема, йшлося про діяльність президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, ексголова Офісу Президента Андрій Богдан отримав повістку на допит як свідок до Державного бюро розслідувань.

Як повідомлялося, ДБР після інтерв’ю викликало Богдана на допит.

Українські Національні Новини

Політика