ukenru
blizko-50-fur-cherez-negodu-vidbuksiruvali-vnochi-na-zakarpatti

Близько 50 фур через негоду відбуксирували вночі на Закарпатті

 • 7602 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 2 грудня. УНН. У ніч проти 2 грудня через інтенсивні опади та налипання снігу на околиці Ужгорода була заблокована об’їзна дорога, яка веде до транспортного терміналу міжнародного пункту пропуску “Ужгород — Вишнє Нємецке” на українсько-словацькому кордоні. Про це проінформували у прес-службі Закарпатської ОДА, повідомляє УНН.

Як повідомили у прес-службі, протягом ночі рятувальники відбуксирували до вантажного терміналу близько 50 фур. Для розблокування руху були задіяні снігоочисна автодорожна техніка та рятувальні всюдиходи.

Станом на 9.00 п’ятниці, 2 грудня, рух автомобільного транспорту на всіх чотирьох перевалах на адміністративній межі Закарпаття забезпечений. Протягом ночі автодорожники та рятувальники розчищали проїзд за допомогою спецтехніки.

Найскладніша ситуація зафіксована на Яблуницькому перевалі, де за ніч випало до 30 сантиметрів снігу. Зараз проїзд відновлений, однак рух великовагових автомобілів на прохання Івано-Франківщини обмежений. Фури перебувають у відстійниках до очищення основних доріг, відновлення повноцінного руху планується у найближчі години.

Українські Національні Новини

Суспільство