ukenru
blagodiyna-doroga-do-sertsya-vid-wog-vzhe-zibrala-mayzhe-170-tis-grn

Благодійна "Дорога до серця" від WOG вже зібрала майже 170 тис. грн

 • 8309 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. За три тижні акція “Дорога до серця” від компанії WOG вже зібрала майже 169 тис. грн, які у подальшому будуть витрачені на придбання медичного обладнання для лікарень, передає УНН з посиланням на прес-службу компанії WOG.

“Черговий етап акції “Дорога до серця”, який стартував 1 червня, вже зібрав понад 169 тис. грн. Клієнти компанії WOG придбали 56 тис. 478 “сердечок”-наліпок, кожне з яких коштує по 3 грн. Таким чином зібрана сума наразі становить 169 тис. 434 грн,” — уточнили в компанії.

Нагадаємо, організатори акції планують зібрати близько 1 млн грн. Всі ці кошти будуть витрачені на медичне обладнання для клінік Волинської області — Старовижівської та Маневицької ЦРЛ, для Херсонської ДОКБ і столичного Центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Планується придбати системи з підігрівом для реанімації новонароджених, лампи фототерапії для новонароджених, білірубінометр, дефібрилятор-монітор, білітести, операційний стіл для пологів, електрокардіограф та добовий монітор пацієнта.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу