blagayu-lishe-odnogo-priynyati-ruku-dopomogi-vodiy-traktora-scho-zbiv-ditinu-zvernuvsya-do-yiyi-batkiv

“Благаю лише одного – прийняти руку допомоги”: водій трактора, що збив дитину, звернувся до її батьків

 • 1365859 переглядiв

Цитата

“Пишу це, тому що не можу мовчати і захлинатися своїм болем від вчиненого. Зараз я знаходжусь у СІЗО, я не можу прийти до батьків та стати перед ними на коліна, проте благаю батьків Єви вийти на зв’язок з моїми родичами, які, на моє прохання, готові допомогти. Допомогти як завгодно: морально, фінансово – зробити все, що Ви скажете. Я розумію, це не поверне Вам дочку. Та я не можу бездіяти і залишити Вас без підтримки, бо фактично я – головний винуватець вашого горя. Я не прошу Вас пробачити мене, я благаю лише одного – прийняти руку допомоги, яку я протягаю. Бачить Господь, я не бажав цього горя!”, - написав він.

Також у своєму зверненні Сергій Пилипенко розповів, що сам має трьох неповнолітніх дітей.

“Смерть дитини, то саме страшне, що може статися з батьками. Будь-які мої слова не повернуть Єву батькам. Я сам батько трьох дітей і я не знаю як би зміг пережити таку втрату – втрату цілого світу. Діти – найголовніше у нашому житті”, - сказав він.

Додамо

Сергій Пилипенко - житель міста Березівка, що на Одещині. З перших днів війни він пішов на фронт, однак через стан здоров’я був комісований.

Нагадаємо

23 червня, у місті Березівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка.

У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактору, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили Пилипенку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа атака дронами на Суми: врятовано 4 людей

     • 2161102 переглядiв